Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Svartskalle Stand-up Gothenburg! 30-Nov

Nov 30, 2023@7:30 pm-10:30 pm

kr65,00 – kr420,00

🎤 Svartskalle Standup: Mer Hett Än Någonsin!

Lyssna upp, vi är tillbaka i staden och denna gång kör vi på högvarv! The Laugh House är stolt att presentera “Svartskalle Standup,” det event där det är en garanti att du blir varm i skrattmusklerna. Häng med, eller vad säger du? 🎭

🌆 Ljuvliga Lineupen – Ett Stjärnskott i Ledningen!

Nu är grejen att vi kör fullkomligt svartskalle style. På scenen har vi ingen mindre än Flakrim Fejzullahu, en av Sveriges mest lovande yngre komiker. Han tar ledningen och levererar humor som får dig att skratta så att det värker.

🤣 Den Sista Rundan för Svartskalle Standup i Göteborg 2023!

Det är sista chansen detta år att uppleva detta episka event. Var med när vi ger oss in i det sista racet med skratt, kultur och gemenskap. Det är något speciellt med våra kvällar i Göteborg, och vi är överlyckliga över att vara tillbaka för en sista, minnesvärd kväll.

🎭 Flakrim Fejzullahu: Ledare för Skrattattacken!

Låt oss snacka om Flakrim – han är den unga, briljanta komikern som kommer styra denna show. Han är på allas läppar och har örat för det som får oss att riva av oss skrattmusklerna.

🎟️ Biljetterna Säljs i Ett Nafs! Skynda Dig!

Se till att fixa din plats för en kväll som inte bara skapar skratt, utan också skänker gemenskap och grym stämning. Biljetterna går åt som smör i solsken, så du vill inte missa detta!

Missa inte datumet – den 30:e november kl. 20:00 på Contrast Public House, Tredje Långgatan 16. Det här blir den sista svartskalle showen i Göteborg för 2023, så gör dig redo för en storslagen kväll!

*Man kan köpa biljetter vid dörren för 175kr

Details

Date:
Nov 30, 2023
Time:
7:30 pm-10:30 pm
Cost:
kr65,00 – kr420,00
Event Category:

Organizer

The Laugh House
Email
thelaughhousestockholm@gmail.com

Venue

Contrast Public House
Tredje Långgatan 16
Gothenburg, Göteborg 413 03 Sweden
+ Google Map
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available